Over mij

Over mij

Dit ben ik

Ik ben Shanaz Sinnige-Ishaak, geboren in Den Haag, 40 jaar en getrouwd met Chris. Sinds april 2021 ben ik de trotse moeder van Vince. We wonen aan de rand van Delft met onze kat Billy.

Lees hieronder wat meer over wie ik ben, waar ik voor sta en mijn levenservaring.

Waarom life coach?

Met veel liefde heb ik Sinnige Coaching opgezet. Als life coach doe ik waar ik energie van krijg, namelijk het helpen van mensen. Ik voel mij trots op mijn cliënten als ik zie dat ze stappen maken en groeien.

Coachen geeft mij veel voldoening. En dit past ook bij wie ik ben; empathisch, geïnteresseerd en daarnaast iemand die rust uitstraalt en altijd een luisterend oor heeft.

Mijn achtergrond

Ik ben een NOBCO geaccrediteerde coach met een ST!R en EQA-keurmerk. En ik heb mij aangesloten bij NOBCO, de beroepsvereniging van coaches. Hiervoor heb ik 16 jaar in de marketing gewerkt.

Waar ik voorheen vooral met mijn hoofd belangrijke beslissingen maakte, probeer ik nu vooral mijn hart te volgen.

Mijn belangrijkste waarden

Authenticiteit

Veerkracht

Balans

Oprechtheid

Zelfontplooiing

Mijn persoonlijke groei

Over mijn gevoel praten heb ik niet van huis uit meegekregen. Tot mijn 26ste vond ik het lastig om mij makkelijk open te stellen naar anderen. Hier had ik regelmatig last van; bij de scheiding van mijn ouders, maar het had ook invloed op de breuk met mijn toenmalige partner. Dit laatste heeft bij mij voor het besef gezorgd dat ik hiermee aan de slag moest. Anders zou ik hier in de toekomst vaker tegenaan lopen.

Ondertussen weet ik dat het geen zwakte is om mezelf kwetsbaar op te stellen, maar juist een kracht. Dit besef helpt mij iedere dag.

Shanaz - Mijn persoonlijke groei