Life Coaching

Je loopt in het dagelijks leven op een bepaald punt vast. Je wilt meer geluk kunnen ervaren. Je bent niet meer blij met je baan. Je moet te veel van jezelf. Je wilt meer zelfvertrouwen hebben. Er zijn teveel ballen die je in de lucht moet houden. Dit kan op privé en/of werkgebied zijn. En je weet niet hoe je hierin een verandering kan maken. Of je weet niet precies waardoor je vastloopt. Life coaching kan je hierbij helpen.

Life coaching gaat om de levensvragen ´Wie ben ik´, ´Wat wil ik´ en ´Wat kan ik´. Het helpt je in het verkrijgen van meer zelfkennis en bewustwording.

Keuzes maken

KEUZES MAKEN

In balans

IN BALANS

Jezelf zijn

JEZELF ZIJN

Je grenzen

JE GRENZEN

Talent

JE TALENT

Bewuste keuzes
In balans
Jezelf zijn
Je grenzen
Je talent

Life coach

Als life coach help ik je door met aandacht en zonder oordeel naar je te luisteren. Door te spiegelen en de nodige en soms confronterende vragen te stellen. En met bewuste aandacht voor het hier en nu. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Dit helpt stress te verminderen en geeft ruimte voor ontspanning.

Life coaching is meer dan in gesprek zijn. Door het doen van oefeningen word je je onder andere bewust van je automatische patronen, je belemmeringen, welke waarden je belangrijk vindt en waar je je geluk uit haalt. Je leert kiezen voor wat voor jou écht belangrijk is en hoe je met meer aandacht kan leven. Tussen de coachsessies door kan je zelf al met je nieuwe inzichten aan de slag gaan.

Lotusbloem

Resultaat

Je maakt bewustere keuzes

Je grenzen beter voelen & aangeven

Je bent beter in balans en je leeft bewuster

Je kent je talenten & zet deze in

Je bent communicatief sterker, je laat jezelf zien & horen

Je laat je gevoel meer spreken en je kan meer genieten

Hoe ziet een coach traject eruit?

In het kennismakingsgesprek gaan we in op jouw situatie. Wat speelt er? Wat gaat er goed? Waar zou je graag verandering in zien?

Wanneer we een ‘klik’ hebben en je wilt met een coachtraject starten, bekijken we tijdens de eerste sessie wat je uit het coachtraject wilt halen. Waar sta je nu? Wat zijn je doelen? Welke veranderingen wil je bereiken? Tijdens het coachtraject gaan we in op jouw vraagstuk(ken).

Door tijd en liefde te investeren in jezelf, creëer je ruimte voor balans en groei.

TARIEVEN

Introductie

GRATIS

Kennismaking

Wat is coaching

30-45 min.

1 coach sessie

90 PER UUR

Losse sessie

Sessie 1,5 uur

€135 incl. btw

3 coach sessies

85 PER UUR

4,5 uur coaching

Sessies 1,5 uur

€382,50 incl. btw

6 coach sessies

80 PER UUR

9 uur coaching

Sessies 1,5 uur

€720 incl. btw

Individuele coaching binnen bedrijven

Een sessie duurt 1,5 uur.
Het zakelijke tarief voor een losse sessie is € 120 per uur (excl. btw, eventuele reistijd en reiskosten). Na de intake met de organisatie en de werknemer stel ik een offerte en coachplan op.
Het is ook mogelijk om een strippenkaart met 10 sessies af te nemen voor € 110 per uur.

Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Ik ben bereikbaar op 06- 14 50 57 69, mailen kan ook naar info@sinnigecoaching.nl.

Vergoeding

Een werkgever reserveert vaak een opleidingsbudget per werknemer voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Informeer bij je leidinggevende of je hier gebruik van kunt maken. Wordt coaching vergoed door je werkgever of ben je ondernemer? Dan geldt het zakelijke tarief.

Wanneer je de kosten van coaching zelf betaalt, dan kun je de kosten vaak als scholingskosten aftrekken. Neem voor meer informatie contact op met de Belastingdienst. Voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Informeer dan bij je zorgverzekering of coaching wordt vergoed, bijvoorbeeld onder de noemer counseling.

SINNIGE COACHING, VOOR ZINNIGE COACHING MET EEN S